Suomi Ruotsi

Företaget

Företagshistoria
Erbjudanden
Sommardäck
Vinterdäck
Fälgar
Tjänster
KontaktuppgifterÖppet
våren


må  8.30 - 20
ti     8.30 - 18
ons 8.30 - 18
 to    8.30 - 18
fre   8.30 - 17
 lö   10 - 14


Våren 2019

I praktiken är RengasHemmo öppen under säsongen från morgon till sen kväll, dvs. också utöver de angivna öppethållningstiderna.

Leveranstiden för bildäcken varierar från några timmar till en och halv vecka. Till våra förvaringskunder försöker vi få en bytestid mellan 1 – 3 arbetsdagar. Kring påsk kan det i värsta fall dra ut en vecka.

Välkommen och handla sommardäck!


Kaj Mattsson
RengasHemmo

 

Mera information (ofta frågat):

Då man köper en serie med bildäck kan man spara från 25€ uppåt om man själv byter däcken. Bildäcksserien under säsong är därav prisbelagt enligt färdigt monterade och balanserade däck.
Enligt statistik under rusningen säsongstid gör över 70% av våra kunder så här. Till monteringspriset hör även tvätt av däcken som byts bort.

RengasHemmo säljer flera däckmärken som finns att få i Finland. På hyllan finns ändå bara de däckmärken som valts ut för den pågående säsongen.

RengasHemmo satsar på monteringar av hög kvalitet och på individuell kundbetjäning. I rusningstid lider inte monteringen, men kundtjänsten kan bli långsammare. Vi prioriterar kunder som besöker oss.

I RengasHemmo hittar man varierande begagnade däck, både enskilda, som par eller som serier. De prissätts förmånligt även som monterade.

Företagets kapacitet är liten. Under säsongstid gör vi allt vi hinner med. Vi är tillgängliga ca 16/24 timmar.

På grund av ovannämnda orsaker gör RengasHemmo inte under säsongstid vanliga däckbyten förutom för däckhotellets förvaringsgäster. Ifall säsongen förlängs och det finns tillräckligt med tid gör vi ändå i mån av möjlighet allt arbete.

På RengasHemmo får man betjäning också på svenska och engelska. En blandning av tyska och engelska går också  :)