Suomi Ruotsi

Yritys

Yrityshistoria
Tarjoukset
Kesärenkaat
Talvirenkaat
Vanteet
Palvelut
YhteystiedotAukioloajat
kevät

ma 8.30 - 20
ti    8.30 - 18
ke  8.30 - 18
to   8.30 - 18
pe  8.30 - 17
la   10 - 14  

Kevät 2019

Käytännössä RengasHemmo on sesongissa avoinna aamusta iltamyöhään. Siis myös virallisten kellonaikojen jälkeen.

Toimitusajat renkaille vaihtelevat muutamasta tunnista puoleentoista viikkoon.
Kausisäilyttäjille pyritään löytämään vaihtoaika 1 - 3 työpäivän sisään. Pääsiäisen aikoihin voi venyä pahimmillaan viikkoon.

Tervetuloa kesärengasostoksille !

Kaj Mattsson
RengasHemmo

LISÄTIETOJA ( niitä eniten kysyttyjä )

Rengassarjaa ostaessa voi säästää alkaen 25 euroa, jos itse vaihtaa pyörät autoon. Rengassarjat hinnoitellaan siksi sesongissa vanteille asennettuina ja tasapainotettuina. Tilastollisesti (sesonkiruuhkassa) yli 70 % asiakkaistamme toimii näin. Allevaihdon hintaan sisältyy kuitenkin myös pois vaihdettujen pyörien pesu.

RengasHemmo myy useimpia Suomessa esiintyviä rengasmerkkejä. Hyllystä löytyy kuitenkin vain käynnissä olevaan sesonkiin valitut menekkirenkaat.

RengasHemmo keskittyy laadukkaisiin asennuksiin ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Ruuhkassa emme tingi asennuksissa, mutta asiakaspalvelu saattaa hidastua. Kuitenkin suosimme käyntiasiakkaita.

RengasHemmolta löytyy myös vaihtelevasti käytettyjä renkaita sekä yksittäisinä, että pareina tai sarjoina. Ne hinnoitellaan edullisiksi myös asennettuna.

Liikkeen kapasiteetti on pieni. Sesonkiaikaan teemme kaiken, minkä ehdimme. Mutta emme enempää. Käytössä on noin 16/24 tunnit.

Edellä kuvatuista syistä RengasHemmo ei tee sesonkiaikaan tavallisia pyörien kausivaihtoja muuta, kuin hotellin säilöasiakkaille. Jos sesonki pitkittyy ja aikaa riittää, niin toki teemme mahdollisuuksien mukaan kaikkia töitä.

RengasHemmolla saa palvelua myös ruotsin ja englannin kielellä. Saksan-englannin sekoitus sujuu myös :)